Workshop for Teenagemor & Datter

SMUK Indeni WORKSHOP

Lør. d. 14. -  søn. d. 15. september 2019

kl. 10.00 - 17.00

SMUK indeni er en workshop for dig der er mor til en pige i teenage alderen & din datter.

På workshoppen sætter vi fokus på:
- selvværd
- troen på sig selv
- sunde og kærlige relationer
- sund og kærlig kommunikation

SMUK Indeni er to dage i september fra kl. 10.00 -17.00 i rolige og naturlige omgivelser med tid til bare at være sammen. Mor og datter.

Det bliver en weekend med plads til at le, lytte, være dig, balancere og bruge kroppen, trække vejret, lukke øjnene, sanse og mærke.

Forvent at blive inspireret, støttet, udfordret og opleve nye sider af dig selv og din mor/datter.

Når I tager hjem fra workshoppen, er målet, at I har nye fælles oplevelser og er bragt tættere sammen - at i har en stærkere relation.

Vi ved, at natur og relationer er to væsentlige faktorer for trivsel og velvære i hverdagen. Efter kort tids ophold, kan naturen på magisk vis bringe ro i krop og sind og give plads til at løfte blikket.

Forskning viser desuden at nære relationer, og især relationen til vores forældre i opvækstårene, har enorm betydning for vores tilknytningsevne resten af livet.

HVEM

Det bliver to dage, hvor Trine og Vibe igangsætter processer og holder Jer i hånden når I sammen – og hver for sig, skaber værdifulde oplevelser.

Som mødre og døtre kender vi til de både gaver og udfordringer der kan opstå i relationen mellem mor og datter. Vi har begge en kærlighed til frisk luft, bevægelse i naturen, fuglefløjt og højt til himmelen samt naturens sansepåvirkninger.

Trine M. Lønfeldt har over 20 års erfaring med børn og unge, som hun hjælper med at tro på sig selv. Trine er læreruddannet, Mindfulness Instruktør og Cert. Coach. Mange siger om Trine, at hun er rolig, lyttende, nærværende og dygtig.

Vibe Sørensen er facilitator og kandidat i idræt og friluftsliv. Hun er optaget af, hvordan vi som mennesker kommunikerer med hinanden og os selv – verbalt og nonverbalt, bevidst og ubevidst. I naturlig sammenhæng hermed er interessen for fællesskab og personlig udvikling. Vibe har flere års erfaring indenfor friluftsliv og gruppefacilitering.

HVOR

Vi er så utrolig heldige, at skulle tilbringe tiden sammen på Tåsinge, sydfyn. Med udsigt over eng og vand skal vi være på arealerne, der er tilknyttet Gymnastikhuset.

HVORDAN

Prisen for 2 dage, mor og datter, er frem til 15. august 3.000 kr.

Derefter stiger prisen til 3.750 kr.

Inkluderet i prisen er to dage smækfyldt af oplevelser, udfordringer og fællesskab.

Med i prisen er snacks, frokost, varmt og koldt til ganen samt 14 intense timer med fokus på oplevelser sammen.

TILMELDING

Du tilmelder ved at kontakte Vibe eller Trine direkte.

Vibe Sørensen, Tlf. 2628 7670
Mail: mail@vibesorensen.dk

Trine M. Lønfeldt, Tlf. 2324 8627
Mail: trinemlonfeldt@gmail.com