fbpx

KVINDEN BAG

Mit navn er Vibe Sørensen.

Jeg er tidligere facilitator og vaneændringskonsulent i virksomheden Mind the Gap. Jeg er uddannet Cand. Scient. Idræt og Friluftsliv og har arbejdet med undervisning og formidling i mere end 15 år.

Som du nok har bemærket her på siden, gør jeg brug af mine evner og talenter som både coach og facilitator både til soloselvstændige kvinder – MEN også til kvinder og mødre i det private. det kan du læse mere om herunder.

Vibes Lounge – Sparringsfællesskab

Vibes Lounge rummer soloselvstændige kvinder der lever af at arbejde med mennekser og give af sig selv på daglig basis.

Det er et fællesskab for dig der savner at kunne læne dig tilbage og selv blive holdt. Der har svært ved at få handlet på opgaver, og som du gang på gang skubber foran dig.

Jeg faciliterer og sætter rammerne for, at medlemmerne i sparringsfællesskabet kan dele erfaringer og diskutere aktuelle udfordringer og udviklingsideer. Og derigennem fortsat udvikle sig selv og deres virksomhed og produkter.

Min force er at lytte ind i udfordringer, sætte mig ind i nyt og formidle og på baggrund heraf, facilitere møder der understøtter din og din virksomheds udvikling.

Jeg tror inderligt på at vi udvikler os hver for sig, sammen – derfor er jeg fan af fællesskaber. jeg tror på, at ved at vi rækker ud, deler ud af os selv, beriger og inspirer hinanden så vi kan rykke os mere end hvis vi står alene og holder vores kort tæt til kroppen.

Mit udgangspunkt er at du er dig, jeg er mig – du er unik og det du kan, kan kun du, derfor kan du trygt bringe dig selv i spil.

Er du selvstændig? læs mere her

GROW AS YOU GO

Coaching til dig der er kvinde. mor. unge pige.

Til dig der er stagneret. savner et kærligt skub og en vedholden makker at spille bold op ad.

Har du brug for forandring? at ændre noget i dit liv, men ved ikke hvordan?

Læs mere her

SMUK Indeni

Natur, fællesskab og opmærksomhed er omdrejningspunktet for mit engagement i SMUK Indeni.

Med et helt livs erfaring med friluftsliv og store naturoplevelser bringer jeg mig selv i spil når jeg tager MØDRE og deres DØTRE med ud i naturen – for at give dem nye og anderledes oplevelser SAMMEN.

Oplevelser der understøtter:

  • sund og kærlig kommunikation
  • stærkere relationer
  • følelsen af at høre til og være god nok (øget selvværd)

Dette gennem fællesskab, natur, bevægelse OG TID SAMMEN mor og datter 1:1.

Interesseret i en fantastisk MOR & DATTER oplevelse ? – læs mere her